Agenda
 

dissabte
23  novembre  2019

Lliurament del Premi Josep Maria Batista i Roca - Memorial Enric Garriga Trullols

Acte de lliurament del Premi Josep Maria Batista i Roca - Memorial Enric Garriga Trullols, un guardó que s’atorga anualment instituït i convocat per l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) per a reconèixer la tasca que duen a terme els catalans i els catalanòfils de fora per mantenir la presència catalana en el món i augmentar el coneixement dels Països Catalans i la cultura catalana a l’exterior.

Els guardons tenen una trajectòria de vint-i-cinc edicions i dos-cents cinquanta guardonats, provinents d’Europa, Amèrica, Oceania i Àsia.

Aquests premis són un compromís amb la nostra societat catalana, car reconeixen el treball continuat de difusió de la nostra nació que fan els catalans i els catalanòfils a l’exterior i de la nostra voluntat de recuperació nacional. Any rere any, amb el lliurament d’aquests guardons reafirmem aquesta gran tasca que fan els premiats, a voltes sense grans ajudes ni recursos per a dur a terme aquest treball. Amb aquests premis volem reflectir el reconeixement merescut per aquest treball.

Mariàngela Vilallonga, consellera de Cultura, hi assistirà en nom del president de la Generalitat de Catalunya.

Lloc: Sala Prat de la Riba de l’IEC

Hora:18.30 h 

Organització: Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana, amb la col·laboració de l’IEC