Agenda
 

dissabte
23  novembre  2019

Íntimament Llach

El president de l’IEC, Joandomènec Ros, i la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Mariàngela Vilallonga, assistiran a l’espectacle Íntimament Llach, de Neus Mar.

Es tracta d’un espectacle per a redescobrir un dels grans cantautors de parla catalana del segle XX: Lluís Llach, de la mà de la cantant Neus Mar, de veu fresca, sensible i delicada, però, quan cal, contundent, apassionada en les interpretacions i amb un coratge que és capaç d’encomanar a tota una platea. Amb la seva veu es fon la poesia corporal de Montse Canals, feta emoció, creació, força, interpretació i passió. Cant i dansa creen una singular simbiosi que ens transmet la força i la tendresa que només trobem a les cançons de Llach.

Aquest espectacle ha rebut el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà i de l’Institut d’Estudis Catalans, ja que és una proposta artística de màxima qualitat i una excel·lent actualització del patrimoni artístic i cultural, amb una fusió de ritmes que ens aporten les nostres cultures germanes i la integració d’elements que ofereixen un caire multicultural, plurilingüe i molt contemporani, amb escenificacions adaptables a petits i grans formats.

Lloc: Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí

Hora:20.30 h 

Organització: Auditori Teatre Espai Ter, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Casa de la Generalitat a Perpinyà i el suport de l’Institut d’Estudis Catalans