Agenda
 

dimecres
5  juny  2019

Novena jornada Medi ambient i societat: pautes per a la gestió ambiental

El 5 de juny, que és el Dia Mundial del Medi Ambient, se celebrarà la novena edició de la jornada Medi ambient i societat: pautes per a la gestió ambiental. 

Enguany, la jornada s’emmarca en la commemoració de l’establiment del sistema periòdic per Dmitri I. Mendeléiev ara fa cent cinquanta anys. Amb motiu d’aquest avenç, l’Assemblea General de les Nacions Unides (ONU) i l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) han proclamat l’any 2019 Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, amb l’objectiu de posar de manifest la capacitat de la química per a promoure un desenvolupament sostenible, una energia neta, una adequada alimentació i salut de la població, a més de proporcionar solucions als nombrosos reptes mundials en sectors crítics com el medi.

Programa.

Formulari d’inscripció (inscripció oberta fins al 3 de juny).

Lloc: Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans

Hora:9 h 

Organització: Dones d’Avui.Cat, Societat Catalana de Química, Aigües de Barcelona i Departament de Química Ambiental de l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA-CSIC)