11/04/2022

Teresa Cabré: «L'IEC continuarà cooperant amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua per enfortir la unitat de la llengua»


Divendres 8 d’abril va tenir lloc al saló de Corts de la Generalitat Valenciana l’acte solemne de presa de possessió de Verònica Cantó com a nova presidenta de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL). 

Teresa Cabré, presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), hi va ser present pel diàleg «generós, còmplice i cooperatiu amb l’anterior president, Ramon Ferrer».

Com subratlla la presidenta de l’IEC, aquest acord amb l’AVL «ens va portar a signar un document de compromís que preveu treballar per una normativa unitària, amb l’objectiu de fortificar l’orientació de la llengua, fortificar-la en una sola orientació».

Cabré explica la seva presència a l’acte de presa de possessió per tal de «subratllar les ganes i la voluntat de continuar cooperant amb l’AVL per enfortir aquesta unitat de la llengua».

Verònica Cantó, durant l’acte de presa de possessió, al qual van assistir els seus predecessors Ascensión Figueras i Ramon Ferrer, va voler destacar també la represa i l’enfortiment de les relacions amb l’IEC i amb la Universitat de les Illes Balears. 


 

123456...268