05/07/2021

L'Institut d’Estudis Catalans i l'Institut Français de Barcelona homenatgen Georges Brassens


Aquest 2021 se celebra el centenari del seu naixement. L’efemèride convida a homenatjar un artista que ens ha deixat una obra d’una qualitat extraordinària, tant musical com poètica

L’acte tindrà lloc el 7 de juliol al teatre de l’Institut Français de Barcelona 

L’acte, que ha sumat els esforços de l’Institut Français i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), consistirà, d’una banda, en uns parlaments breus sobre la figura de Brassens i el seu impacte a Catalunya i, de l’altra, en la presentació de diverses cançons representatives de l’esperit de poeta, d’home lliure i d’observador que tingué Brassens, que fou un observador crític, punyent i divertit. Hi seran presents els amors —sovint fugissers—, la crítica moral de la guerra i la injustícia, l’individualisme i la fidelitat als amics, l’admiració per la dona i el tema de la mort. La majoria de versions catalanes hi seran presentades per primer cop. Hi actuaran diversos artistes i els presentarà la gran Carme Sansa, que també hi actuarà.

La presentació serà a càrrec de M. Olivier Ramadour, cònsol general de França a Barcelona. Seguidament, hi haurà un diàleg entre Miquel Pujadó i Jaume Terradas. A continuació, hi haurà actuacions de Xavier Pons, Carme Sansa, Miquel Pujadó, Roger Puig, Alba Bold amb Moisés Cuadrado, i Alba Bold amb David Benito i Victor Van den Eynde. Per acabar, clourà l’acte Joandomènec Ros, president de l’IEC.

Podeu obtenir les entrades aquí.


 

1...263264265266267268