10/11/2010

El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans lliurarà divendres els Premis CCNIEC 2010


El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC) entregarà el Premi Ramon Turró en reconeixement d’una trajectòria d’excel·lència en el camp de la nutrició i el Premi CCNIEC a la millor iniciativa de la indústria alimentària, el divendres 12 de novembre, a dos quarts d’una del migdia, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona). Jordi Salas, director del CCNIEC, obrirà l’acte i Santiago Riera, membre de l’IEC, pronunciarà la conferència «Ramon Turró i la recerca en nutrició».

Presidiran l’acte Antoni Plasència, director general de Salut Pública del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya, i Joan Gené, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

El CCNIEC és format per tots els grups de recerca reconeguts dedicats a l’alimentació, la nutrició i el metabolisme dels Països Catalans. Creat el 1999, té per objectiu fonamental contribuir a l’avenç de la recerca bàsica i aplicada en nutrició i a millorar la qualitat de la informació i la formació nutricional de la societat.
 


 

1...254255256257258259