14/03/2023

Oberta la convocatòria per a la vuitena edició dels premis de la SCB


Els treballs es poden presentar als premis fins al 23 d’abril d’enguany. Els guardons es lliuraran l’11 de juliol durant la 8a Nit de la Biologia, que la Societat Catalana de Biologia (SCB) organitza cada any a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

La SCB, filial de l’IEC, ha obert un any més la convocatòria dels Premis SCB, amb els quals pretén reconèixer i fomentar les activitats de recerca, divulgació, emprenedoria i innovació en l’àmbit de les ciències biològiques que es duen a terme a casa nostra.

Els Premis SCB inclouen un total de set modalitats diferents que cobreixen diferents etapes i aspectes de la trajectòria científica: des d’estudiants de batxillerat fins a emprenedoria i divulgació.

El Premi SCB Trajectòria Professional Leandre Cervera s’atorga al professional més rellevant en l’estudi de les ciències de la vida que hagi destacat per la seva trajectòria, que hagi contribuït de manera més destacada al progrés o la difusió de les ciències biològiques en els territoris de parla catalana i que representi els valors morals, ètics i d’esforç de la SCB.

El Premi SCB Article Científic es lliura als responsables d’una publicació científica que es consideri que ha contribuït de manera més significativa a l’avenç de l’àmbit de les ciències biològiques, realitzada majoritàriament en els territoris de parla catalana.
El Premi SCB Jove Investigador/a es concedeix a la millor tesi doctoral dins de l’àmbit de les ciències biològiques defensada en una universitat dels territoris de parla catalana, escrita en català, castellà o anglès.

El Premi Mercè Durfort al millor TFG en ciències biològiques s’atorga al millor treball de final de grau (TFG) dins de l’àmbit de les ciències biològiques defensat en una universitat dels territoris de parla catalana i escrit en català, castellà o anglès.

El Premi SCB Treball de Recerca de Batxillerat reconeix l’autor/a del millor treball de recerca de batxillerat en ciències biològiques presentat en un centre d’ensenyament secundari dels territoris de parla catalana.

El Premi SCB Divulgació s’atorga a persones o institucions que han publicat o difós una obra de divulgació d’algun tema de l’àmbit de les ciències biològiques.

El Premi SCB Start-Up es lliura a la millor start-up pel seu foment de la innovació i l’emprenedoria dins del sector biotecnològic o de ciències biològiques en l’àmbit local i regional.

Les bases completes dels premis es poden consultar al web de la SCB.


 

‹‹123456...271