Número 172
febrer 2013
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Tauler

Exposició «Llegir com viure. Homenatge a Joan Triadú (1921-2010)»

Fins al 28 d’abril, la sala 4 Cotxeres del Palau Robert (passeig de Gràcia, 107, de Barcelona), acollirà aquesta exposició que acosta al públic la figura i l’obra de Joan Triadú, membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC. Triadú va fomentar la seva vida i l’obra literària en la consciència social i nacional. Convençut que l’educació era el mitjà per a canviar les persones, va ser un ferm defensor del país, al qual va dedicar l’obra crítica i literària, així com l’activisme cultural i l’acció educadora.

 

Cursos naturalistes de la ICHN

 El mes de febrer comencen els cursos naturalistes que organitza, com cada any, la Institució Catalana d’Història Natural. L’oferta va des de cursos sobre fotografia digital i tractament de la imatge; custòdia del territori o observació i identificació d’artròpodes al camp.

 

 

Segones Jornades sobre Gestió de la Informació Científica (JGIC-2013)

Debatre alguns dels aspectes més rellevants sobre la gestió de la informació científica, presentar i posar en contacte iniciatives dedicades als nous escenaris, tecnologies i agents de la informació científica són els objectius de les Jornades sobre gestió de la informació científica, que enguany celebraran la segona edició els dies 28 de febrer i 1 de març. Les Jornades s’adrecen als responsables, gestors i documentalistes dels sistemes d’informació de les universitats i dels centres de recerca, i també als investigadors especialitzats. Més informació en aquest enllaç.

 

 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa