Número 166
juliol 2012
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Tauler

L’IEC convoca el Premi Prat de la Riba, el Premi Medi Ambient i el Premi Internacional Catalònia del 2013

El Premi Prat de la Riba de l’IEC s’ofereix, enguany, a una obra d’un investigador de les terres de llengua catalana dedicada a arqueologia, història, història literària o història de les arts i publicada durant els darrers cinc anys (del 2008 al 2012, inclusivament).

El Premi de Medi Ambient de l’IEC s’ofereix, en aquesta convocatòria, a un investigador o una institució de les terres de llengua catalana en reconeixement a la trajectòria d’estudi, investigació i difusió del coneixement en alguna de les disciplines de les ciències ambientals relacionades amb els aspectes socioeconòmics del medi ambient, planificació i ordenació del territori i educació ambiental.

El Premi Internacional Catalònia de l’IEC s’ofereix a un investigador estranger estudiós de les terres de llengua catalana o de qualsevol aspecte de llur cultura.

Els tres premis formen part del LXXXII Cartell de premis i de borses d’estudi. Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2013 de l’Institut d’Estudis Catalans i són dotats de sis mil euros cadascun. El termini d’admissió de les candidatures finalitza el 3 de desembre de 2012.

Les bases íntegres dels premis es poden consultar al web de l’IEC

 


 

 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa