Número 230
setembre 2018
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Tauler

L’IEC, al Liber i a la Setmana del Llibre en Català

Del 3 al 5 d’octubre té lloc a Barcelona la fira internacional del llibre Liber 18, en què participaran més de cinc-cents cinquanta importadors, llibreters, agents literaris, periodistes, etc., de més de seixanta-dos països. L’IEC participa en aquesta fira i comparteix estand amb el Consello da Cultura Galega, el número B241, on s’exposaran una cinquantena d’obres del fons bibliogràfic, entre les quals destaquen les darreres novetats editorials i els llibres sobre llengua.

L’IEC també va estar present a la 36a edició de la Setmana del Llibre en Català, que es va celebrar del 8 al 16 de setembre. L’IEC va compartir estand amb Publicacions de l’Abadia de Montserrat, i hi va participar amb una selecció de les seves publicacions. Aquesta activitat es considera el principal aparador de la indústria editorial en català, i s’hi van oferir un gran nombre de publicacions en llengua catalana i s’hi van dur a terme 265 activitats.

 

Inici del Curs de Correcció de Textos Administratius i Jurídics

Aquest curs cerca oferir una informació actualitzada sobre els criteris que s’han de tenir en compte en la redacció i la correcció de textos administratius i jurídics, d’acord amb la nova ortografia i la nova gramàtica normatives.

El curs va dirigit a assessors lingüístics i correctors de les administracions públiques, tècnics del Consorci per a la Normalització Lingüística, graduats i llicenciats en dret o en relacions laborals que volen millorar els textos administratius i jurídics que han de redactar o revisar, traductors de textos administratius i jurídics, i correctors autònoms que volen millorar els coneixements pràctics sobre la correcció d’aquesta classe de textos.

El curs s’iniciarà el dia 3 d’octubre de 2018 i s’impartirà a la Sala Puig i Cadafalch de l’IEC. Les altres quatre sessions es duran a terme a la Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC, els dies 10, 17, 24 i 31 d’octubre de 2018, amb el mateix horari.
 

 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa