Número 216
gener 2017
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Tauler

La delegació de l’IEC a Perpinyà convoca el Premi Catalunya del Nord 2017

La delegació de l’Institut d’Estudis Catalans ha convocat, per novè any consecutiu, el Premi Catalunya Nord, que reconeix els estudis, treballs o documents per a l’ensenyament del català a qualsevol nivell i els que fomenten el coneixement de la Catalunya del Nord o de qüestions que l’afecten.

Els originals, de cent pàgines com a mínim, realitzats per una o més persones que no tenen compromisos d’edició i que no s’han presentat a cap altre premi durant el període del concurs, s’han de trametre abans del 31 de març de 2017 a la delegació de l’Institut d’Estudis Catalans a Perpinyà.

El Premi, dotat amb tres mil euros, es lliurarà durant la Nit de Sant Jordi a Perpinyà, la vetllada literària del català a la Catalunya del Nord que cada any organitza Òmnium Catalunya Nord.

Consulteu-ne les bases en aquest enllaç

 

El Premi Joan Profitós d’assaig pedagògic en català arriba a la vint-i-setena edició

La Fundació Joan Profitós de l’Escola Pia de Catalunya i la Societat Catalana de Pedagogia convoquen, un any més, el Premi Joan Profitós d’assaig pedagògic. Amb un import de 2.500 euros, el guardó reconeix assajos i estudis amb un contingut que giri al voltant de l’acció educativa, sigui una reflexió pedagògica o bé una anàlisi d’aquest àmbit, escrits en llengua catalana.

Els treballs originals han de tenir un mínim de cent fulls en format DIN A4 i s’han de lliurar abans de les 17 hores del 28 de febrer de 2017 a la seu de la Fundació Joan Profitós (ronda de Sant Pau, núm. 80, 2n, 08001, de Barcelona).

 

 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa