Número 281
juliol 2023
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

Diada Nacional de Catalunya a l’IEC

Dilluns, 11 de setembre

12 h

IEC

La presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), Teresa Cabré, obrirà la celebració, que comptarà amb M. Teresa Estrach, doctora en medicina i especialista en dermatologia, professora universitària i membre de l’IEC. Estrach pronunciarà el discurs Els metges i la medicina al nostre país: passat, present i futur. Roser Monforte posarà el punt final a la Diada amb la interpretació d’Els segadors, l’himne nacional de Catalunya.
 

 

Cicle Música al claustre de l’IEC

Dijous, 14 de setembre

20 h

IEC


El cicle Música al claustre de l’IEC d’enguany està dedicat a la commemoració de la visita d’Albert Einstein a Barcelona el 1923, convidat per l’Institut d’Estudis Catalans a exposar les seves teories, quan ja era un científic mundialment reconegut.

El darrer concert està dedicat als cants de Carles Riba, al seu entorn i a la seva petja, amb música de Rafael Subirachs. Les interpretacions seran a càrrec de la mezzosoprano Montserrat Bertral i el Cor Madrigal, sota la direcció de Pere Lluís Biosca. La primera i tercera part del concert estan dedicades a l’obra Cants de la partença, l’absència i el retorn. La segona part proposa diverses obres de poetes i compositors d’un segle ençà.
 

Més informació i entrades aquí.Sessió Podem evitar que els algoritmes governin les nostres vides?, del Cicle IEC-ARA

Dimarts, 19 de setembre

17.30 h


Sala Pi i Sunyer de l’IEC
 

Josep Domingo, expert en seguretat i privadesa de la informació i membre de l’IEC, i Carme Torras, experta en intel·ligència artificial i aspectes ètics i membre de l’IEC, seran els ponents de la quarta sessió del Cicle IEC-ARA: «Qüestions IEC: interroguem, entenem, conversem». Debatran a partir de la pregunta Podem evitar que els algoritmes governin les nostres vides? Toni Pou, periodista científic de l’Ara, moderarà l’acte.
Els assistents podran gaudir d’una visita a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i d’una beguda al pati del claustre.

L’acte és gratuït per als membres de l’IEC i per als socis de les societats filials.

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa