Número 227
maig 2018
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

19è Simposi de la Fundació La Marató de TV3, a l’IEC

El matí de dilluns 4 de juny, l’IEC acollirà el 19è Simposi de la Fundació La Marató de TV3, en què hi haurà una jornada científica que inclourà diverses taules rodones centrades en el càncer; la presentació dels resultats de la recerca finançada per La Marató 2012; la cloenda científica a càrrec d’Albert Barberà, director general de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut i coordinador de la Comissió Assessora Científica de la Fundació, i la cloenda institucional, a càrrec de Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans, i Brauli Duart, vicepresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i del Patronat de la Fundació.

El final de la jornada serà a càrrec del físic, divulgador científic i presentador del programa «Dinàmiks» del canal Super3 de Televisió de Catalunya, Dani Jiménez.
A més, durant tot el matí el claustre de l’IEC acollirà diverses accions de divulgació entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Podeu veure el programa aquí.

4 de juny, a les 9 h, a l’IEC

 

IV Jornades: «La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana»

Amb aquesta quarta trobada d’investigadors, que es farà els dies 14 i 15 de juny de 2018, la Xarxa CRUSCAT de l’IEC consolida una activitat que té per objectiu nuclear mostrar el conjunt de la recerca en curs o acabada de fer. Aquesta posada en comú permet avançar en el coneixement intern de les temàtiques que s’aborden i, alhora, projectar-les internacionalment.

Les jornades tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Per a fer la inscripció, cal enviar un correu electrònic a l’adreça: cruscat@demolinguistica.cat, indicant el nom, els cognoms, la institució i el NIF.

Organitzades per la Xarxa CRUSCAT de l’Institut d’Estudis Catalans.

14 i 15 de juny, a les 9 h, a la Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC

 

XVIII Jornada de Biologia Evolutiva

L’objectiu d’aquesta jornada és promoure la interacció dels membres dels grups de recerca catalans que treballen en l’àmbit de la biologia evolutiva. Amb la finalitat de fomentar la participació i la discussió, l’any 2007 fou instaurat, per primera vegada, el Premi Antoni Prevosti de Biologia Evolutiva, que premia la millor comunicació de la jornada presentada per un investigador jove (que faci menys de tres anys que ha llegit la tesi).

L’XI Premi Antoni Prevosti de Biologia Evolutiva està dotat amb 250 € que es lliuraran quan finalitzi la darrera sessió de la jornada. El receptor del premi ha de ser present a la sala. Si no hi és, el premi passarà a la comunicació que hagi quedat en segon lloc, si n’hi ha, i també es pot declarar desert.

Inscripcions.

Organitzat per la Secció de Biologia Evolutiva de la Societat Catalana de Biologia.

25 de juny, a les 9 h, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa