Número 221
juny 2017
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

2a Nit de la biologia
La Societat Catalana de Biologia (SCB), filial de l’IEC, celebra la segona edició de La Nit de la Biologia, un acte en què es lliuraran els premis que la SCB atorga en reconeixement a les persones i les iniciatives que durant el darrer any han contribuït a l’avenç i la divulgació de les ciències biològiques en els territoris de llengua i cultura catalanes. L’acte se celebrarà l’11 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de la Convalescència de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (carrer de Sant Antoni Maria Claret, 171, de Barcelona).

Més informació i llista de finalistes en aquest enllaç.

 

Concerts dins cel cicle Música al claustre

Com cada any des del 2012, l’IEC organitza el cicle de concerts Música al claustre, amb què es vol recuperar la tradició musical entre les activitats de les antigues acadèmies de Barcelona. Enguany, el cicle té com a eix central l’obra del compositor, musicòleg, pedagog i crític Felip Pedrell. La personalitat polifacètica del compositor es deixa veure en els quatre concerts del cicle, que estaran dedicats a l’estil compositiu i el llegat als seus deixebles i seguidors; a l’estudi i la transcripció dels repertoris històrics; a la puresa de la música instrumental, i a la dimensió internacional de la seva tasca. El mes de juliol, se celebren els concerts següents:

6 de juliol, 21 hores: «L’estil i el llegat als seus deixebles: l’òpera, el lied i la cançó», amb Maria Teresa Garrigosa-Massana (soprano) i Emili Blasco (piano)

13 de juliol, 21 hores: «L’estudi i la transcripció dels repertoris històrics», amb Josep Cabré (director), M. Elena Medina i Cecilia Mazzufero (sopranos); Ernesto Ruiz (contratenor), Martí Buil (tenor), i Tomàs Maxé (baix)

Les entrades costen deu euros i es poden adquirir per Internet o a taquilla una hora abans del concert.

Consulteu el programa | Compreu les entrades

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa