Número 216
gener 2017
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

Una ruta guiada a Prada mostrarà els anys d’exili de Pompeu Fabra

El dissabte 18 de febrer, la Ruta Pompeu Fabra es trasllada a Prada per a recórrer els indrets més representatius de la vida i la mort a l’exili del pare de la normativa moderna del català. Se sortirà en autocar des de Barcelona a les set del matí i, un cop a Prada, la comitiva serà rebuda a l’ajuntament de la població. Tot seguit, es farà la ruta guiada, es dinarà i, a primera hora de la tarda, Jordi Manent pronunciarà una conferència sobre la vida de Fabra a l’exili. Trobareu més informació en aquest enllaç.

 

Presentació del llibre Joan Subias Galter (1897-1984): Dues vides i una guerra, de Joaquim Nadal

L’acte, que se celebrarà el dimarts 7 de febrer, a les set del vespre, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC, serà presidit pel conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, i inclourà les intervencions del president de l’IEC, Joandomènec Ros, i de l’autor del llibre, Joaquim Nadal.

 

Menús gastronòmics històrics: Sopar en honor a Einstein

Canelons a la Fizeau, musclos Gaussensis, vi gravitatori o un cava relativista. Aquests són alguns dels noms dels plats que Albert Einstein va degustar el 27 de febrer de 1923 en un sopar que li van oferir durant la seva estada a Barcelona. Un sopar històric que Gastrocultura Mediterrània i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, filial de l’IEC, reproduiran amb tot detall el proper 27 de febrer, just noranta-quatre anys després, al Restaurant Semproniana de Barcelona.

Inscripcions i més informació

 

 

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa