Número 213
octubre 2016
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

Simposi sobre Víctor Català

La Institució de les Lletres Catalanes organitza, en col·laboració amb l’IEC, un simposi sobre la figura de l’escriptora Caterina Albert, més coneguda amb el pseudònim Víctor Català, que se celebrarà a la Sala Prat de la Riba de l’IEC el dimarts 8 de novembre.

Programa i inscripcions

 

 

Presentació del llibre Raó de Catalunya. La societat catalana al segle XXI

El Palau de la Generalitat de Catalunya acollirà, el dimecres 15 de novembre, a les set del vespre, la presentació del llibre Raó de Catalunya. La societat catalana al segle XXI, de Salvador Giner i Oriol Homs, publicat per l’IEC i Enciclopèdia Catalana. L’acte serà presidit pel conseller de Cultura, Santi Vila.

 

 

Jornada: El paper dels sòls en la conservació de la natura

La biodiversitat microbiana, els serveis ecosistèmics, les amenaces, les eines cartogràfiques o l’agricultura ecològica són alguns dels temes que s’abordaran en la XIII Jornada del CREAF, la Societat Catalana de Biologia i la Institució Catalana d’Història Natural ―aquestes dues últimes, filials de l’IEC― amb l’objectiu de crear un marc de discussió i reflexió sobre l’estat actual de la gestió i de la recerca en el camp de l’edafologia. Se celebrarà el 22 de novembre a l’IEC.

 

Seminari internacional: Ciutats mediterrànies: l’espai i el territori

L’Institut d’Estudis Catalans, amb el suport de l’Institut Europeu de la Mediterrània i les institucions locals i regionals de Catalunya, promou el seminari Ciutats mediterrànies: l’espai i el territori, continuador del dut a terme el 2011 i també organitzat sota els auspicis de la Unió Acadèmica Internacional, que se celebrarà del 22 al 25 de novembre de 2016 a la seu de l’Institut.

Programa i inscripcions
 

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa