Número 209
maig 2016
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

 

Presentació del llibre Per una ètica pública a Catalunya

Per una ètica pública a Catalunya recull les conclusions d’un treball de recerca de l’Institut fet en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i en el qual han participat més de noranta especialistes en diverses matèries. Hi intervindran Joandomènec Ros, president de l’IEC; Joan Antoni Solans, president de la Secció de Ciències i Tecnologia, i Josep Amat, membre de la mateixa Secció, catedràtic de la UPC i director del projecte

Invitació

dimarts 7 juny, a les 18.30 h, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC

 

Conferència: «El paper de la innovació tecnològica per mitigar el canvi climàtic», a càrrec d’Ed Rubin, Nobel de la Pau 2007

Ed Rubin, Premi Nobel de la Pau 2007 i professor d’enginyeria ambiental i ciències de la Universitat Carnegie Mellon (EUA), abordarà qüestions com ara quins tipus d’innovacions són necessàries per a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, què sabem del procés de la innovació tecnològica, o com influeixen en aquest procés les accions dels governs.

Més informació

Dijous 9 de juny, a les 17.30 h, a la Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC

 

Conferència: «Neologia»

Aquesta és la cinquena i última sessió del cicle Xerrades amb M. Teresa Cabré Castellví. Reflexions al voltant de la lingüística aplicada i el lèxic. Després de la intervenció de M. Teresa Cabré hi haurà una taula rodona moderada per Rosa Estopà, de la Universitat Pompeu Fabra.

Dimecres 22 de juny, a les 18 h, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC

 

XXIII Jornada de Biologia Molecular

Trobada anual amb més de vint anys d’història que té per objectiu promoure l’establiment d’interaccions científiques entre els membres de les diferents institucions de recerca de Catalunya, i afavorir especialment la presentació de la recerca dels estudiants de doctorat.

Cartell

Dimarts 14 juny, a la Sala Prat de la Riba i Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa