Número 204
desembre 2015
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

properes activitats

Conferència de Miquel Muñoz sobre les energies renovables

L’11 de gener, a les sis de la tarda, Miquel Muñoz, consultor de polítiques d’energies renovables a l’Agència Internacional de les Energies Renovables (IRENA), oferirà la conferència titulada «Energies renovables: punt d’inflexió?». L’acte se celebrarà a la Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC i està organitzat per la Secció de Ciències i Tecnologia.

 

 

 Conferència de Joaquín Araújo sobre naturalisme i biologia

El naturalista Joaquín Araújo serà l’encarregat d’inaugurar el curs 2015-2016 de la Institució Catalana d’Història Natural, filial de l’IEC, i ho farà amb la conferència «El papel del naturalismo en la biología del siglo XXI». L’acte se celebrarà el 12 de gener, a les set del vespre, a la Sala Pere i Joan Coromines.

 

 Conferència de Jordi Segura sobre la detecció del dopatge

«De les amfetamines a la genètica: el repte continu en la detecció del dopatge» és el títol de la conferència que Jordi Segura, de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, pronunciarà el 27 de gener a l’IEC. La sessió es farà a les set del vespre a la Sala Pere i Joan Coromines i està organitzada per la Societat Catalana de Biologia, filial de l’IEC.

 

 

 Novena Trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans, a Perpinyà

L’objectiu de la trobada, que se celebrarà del 3 al 5 de febrer a Perpinyà, és facilitar el coneixement dels treballs d’investigació dels diferents grups de recerca que treballen en química als Països Catalans i estimular els joves investigadors perquè transmetin el seu treball a la resta de la comunitat científica. L’organització és a càrrec de la Societat Catalana de Química (IEC), amb la col·laboració de la Universitat de Perpinyà.

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa