Número 187
maig 2014
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

La Societat Catalana de Biologia organitza les XXI Jornades de Biologia Molecular, que tindran lloc a l’IEC els dies 10 i 11 de juny

Els objectius d’aquestes jornades són fomentar les interaccions científiques entre els membres de les diferents institucions de recerca de Catalunya i afavorir la presentació de la recerca dels estudiants de doctorat. Durant les jornades, es lliurarà el Premi Lluís Cornudella a la presentació oral més destacada d’un treball predoctoral, i es dedicarà una sessió a la biologia molecular dels llevats.


  

El Dia Mundial del Medi Ambient a l’IEC

El 5 de juny, en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, l’Institut acollirà dues activitats. D’una banda, la Quarta jornada Medi ambient i societat: pautes per a la gestió ambiental, que començarà a les nou del matí, i en què s’abordarà la contaminació dels aliments: en la primera part de la jornada, es parlarà de la presència de plastificants en aliments des d’un punt de vista analític i toxicològic, i d’aspectes relacionats amb el sector de l’envasament i del transport; en la segona part de la jornada, s’estudiarà la presència de contaminants en peixos i mariscos.

D’altra banda, l’Institut acollirà la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient que organitza la Generalitat de Catalunya: es lliuraran els Premis Medi Ambient i els Premis de les Escoles Verdes 2014, i hi haurà l’actuació musical d’Andrea Motis & Joan Chamorro & Josep Traver. En l’acte participaran el president de l’IEC, Joandomènec Ros, i el secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat i membre de l’IEC, Josep Enric Llebot.


XXIV Conferència Anual de la Societat Catalana de Comunicació

El 6 de juny se celebrarà, a l’Institut d’Estudis Gironins, a Girona, la XXIV Conferència Anual de la Societat Catalana de Comunicació, que enguany té per títol «El periodisme en situacions d’excepcionalitat històrica». L’acte central de la trobada serà el debat «El cinema a la universitat», en què participaran Joan Frigola, de la Universitat de Vic; Jaume Macià, director d’estudis de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC); Marta Selva, de la Universitat Rovira i Virgili; Àngel Quintana, de la Universitat de Girona, i Francesc Vilallonga, director del grau en cinema i televisió de la Universitat Ramon Llull. Moderarà el debat Jaume Duran, de la Universitat de Barcelona.

 

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa