Número 185
març 2014
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

Jornada L’Alguer i l’Institut d’Estudis Catalans, a l’Alguer

El 4 d’abril, a dos quarts de set del vespre, se celebrarà a la seu de la Fondazione Meta, de l’Alguer, la jornada L’Alguer i l’Institut d’Estudis Catalans. L’acte serà presidit per Joandomènec Ros, president de l’IEC, i hi intervindran els membres corresponents algueresos de l’Institut. La sessió inclourà les exposicions «Una proposta de treball d’estàndard oral lèxic de la Secció Filològica», a cura de Joan Veny, i «L’aportació algueresa a la proposta d’estàndard oral lèxic», a cura de Francesc Ballone.


Col·loqui sobre la figura i obra d’Agustí Calvet, Gaziel, amb motiu del cinquantenari de la seva mort

En l’acte, que se celebrarà l’11 d’abril, a dos quarts de set de la tarda, a l’IEC, hi intervindran Francesc-Marc Álvaro, escriptor, periodista i professor de la Universitat Ramon Llull; Jordi Amat, filòleg i escriptor; Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia; Manuel Llanas, filòleg i professor de la Universitat de Vic, i Plàcid Garcia-Planas, reporter de La Vanguardia.


Acte de lliurament dels Premis Sant Jordi 2014 de l’IEC

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) lliurarà els Premis Sant Jordi 2014, corresponents al LXXXIII Cartell de premis i de borses d’estudi, el dia 22 d’abril, a les sis de la tarda, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC. L’acte serà presidit per Joandomènec Ros, president de l’Institut, i hi intervindrà Oivind Andersen, president de la Unió Acadèmica Internacional.
 

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa