Número 182
desembre
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

Cicle de conferències sobre els premis Nobel del 2013 a València

L’Espai Ciència de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, de València, acollirà el mes de gener les conferències sobre els premis Nobel del 2013. El 15 de gener Antonio Pich parlarà sobre el Premi Nobel de Física, el dia 20 Fernando Aniento ho farà sobre el de Medicina, el dia 29 Maite Roca parlarà sobre el Nobel de Química, i el 3 de febrer Francisco J. Climent dedicarà una conferència al Premi Nobel d’Economia.

D’altra banda, la Societat Catalana de Biologia ha organitzat per al 22 de gener, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona, la conferència «Nobel Prize for protein secretion: the big unsolved questions», a càrrec de Vivek Malhotra, del Centre de Recerca Genòmica.


Presentació del portal CiT (Terminologia de Ciència i Tecnologia), de l’IEC

El portal CiT (Terminologia de Ciències i Tecnologia), que és el resultat del programa de recerca «Diccionari de Ciència i Tecnologia (CDT)», posa a l’abast de tothom terminologia relacionada amb les ciències i la tecnologia i en facilita les cerques. La presentació d’aquest portal es farà el dia 21 de gener, a les 18.30 h, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC. M. Teresa Cabré, membre de la Secció Filològica, dissertarà sobre «Necessitats i mètodes en la terminologia catalana: internacionalització i adequació».
 

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa