Número 177
juliol 2013
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

El claustre de l’IEC, escenari de la lectura dramatitzada de Lo somni, de Bernat Metge

Un home tancat a la presó rep en somnis la visita d’un rei, d’un endeví cec i d’un músic que ve de l’infern. És l’argument de Lo somni, de Bernat Metge, una obra que la Fundació Romea i Amics d’Els Clàssics han fet reviure en una lectura dramatitzada i que es podrà veure al pati de l’IEC el dimarts 2 de juliol, a les vuit del vespre. La lectura serà a càrrec dels actors Toni Sevilla, Jordi Brau, Joan Pera, Jordi Boixaderas i Miquel Pujadó, sota la direcció de Carles Canut. L’acte s’emmarca dins la commemoració del sis-centè aniversari del naixement de Bernat Metge. Les entrades estan exhaurides.

 

Les Jornades Internacionals de l’Aula Carles Riba, els dies 10 i 11 de juliol

Tragèdia és el títol que duen les Jornades Internacionals de l’Aula Carles Riba, que tindran lloc a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC els dies 10 i 11 de juliol. Durant dos dies, diversos experts analitzaran i debatran sobre aspectes relacionats amb la tragèdia en la literatura.

 

 

Jornada: Vuitè centenari de la batalla de Muret 1213-2013

El Centre d’Història Contemporània de Catalunya (CHCC) i la Societat Catalana d’Estudis Històrics (SCEH), filial de l’IEC, organitzen aquesta jornada amb l’objectiu d’abordar el context polític, religiós, socioeconòmic i cultural de la contesa així com les conseqüències de la batalla, que va condicionar de manera decisiva la història de Catalunya, d’Occitània i de França, i va deixar petjada en la configuració d’Europa. La jornada tindrà lloc a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC l’11 de juliol.

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa