Número 172
febrer 2013
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

Presentació del llibre Ciència i universitat a Catalunya. Projecció de futur

L’obra recull l’opinió de tretze prestigiosos científics que analitzen de manera crítica algunes qüestions clau relatives tant al sistema universitari, la investigació i la transferència de tecnologia i coneixement com als reptes de futur a què s’afronta el nostre país. La presentació es farà l’11 de febrer a la Sala Prat de la Riba de l’IEC en un acte presidit per Joandomènec Ros, vicepresident de l’Institut, que inclourà un debat amb alguns dels autors del llibre. El volum ha estat editat per David Bueno, professor del Departament de Genètica de la Universitat de Barcelona, i publicat per Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Catalans.

 

«Passeig d’aniversari. Vallverdú al món». Homenatge a Josep Vallverdú en el seu norantè aniversari

«La llengua com a eina d’ofici» és el títol de la conversa que se celebrarà a l’IEC el 12 de febrer en el marc de la commemoració del norantè aniversari de l’escriptor i membre de l’Institut Josep Vallverdú. La conversa serà a càrrec de Joan Veny i Gemma Rigau, membres de la Secció Filològica de l’IEC, i serà moderada pel periodista i membre també de la Secció Joaquim M. Puyal. L’acte forma part del passeig per la vida i l’obra de Vallverdú que durant tot l’any organitzen l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida, amb la col·laboració de l’IEC.

 

Conferència de Carme Ruscalleda a l’IEC

El 14 de febrer, a les set del vespre, la Sala Prat de la Riba de l’IEC acollirà la conferència «La cuina catalana és l’aparador cultural del país», que pronunciarà la cuinera Carme Ruscalleda. L’acte està organitzat per la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC i l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.

 

 

Celebració del Fòrum Forestal de Barcelona a l’IEC

El Fòrum Forestal de Barcelona és un espai de comunicació que pretén apropar d’una manera directa la indústria, els productors de fusta, les empreses d’aprofitaments, la universitat i els tècnics especialitzats, tant privats com de les administracions públiques. La trobada se celebrarà el 26 de febrer a la Sala Prat de la Riba de l’IEC i és organitzada per l’Aula de Silvicultura Mediterrània de Barcelona de la Institució Catalana d’Estudis Agraris, filial de l’Institut.
 

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa