Número 166
juliol 2012
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Properes activitats

El I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya commemora el centenari de la Societat Catalana de Biologia

Del 9 al 12 de juliol se celebrarà a l’IEC el I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya, «Global questions on advanced Biology», que s’emmarca dins la celebració del centenari de la Societat Catalana de Biologia, filial de l’Institut. La conferència plenària inaugural, «Epigenètica: de la biologia a la malaltia», serà a càrrec de Manel Esteller, de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), i se celebrarà el 9 de juliol, a les dotze del migdia, a l’auditori del Conservatori de Música del Liceu. Es tracta d’un congrés internacional atractiu, sobretot, per als científics joves que es troben en la fase de definir la seva línia de recerca, i en què científics reconeguts reflexionaran sobre el present i futur de la biologia.

 

Es presenta a l’IEC el llibre El planejament territorial a Catalunya a inici del segle XXI

El llibre El planejament territorial a Catalunya a inici del segle XXI. Una nova interpretació i projecció de país, publicat per la Societat Catalana d’Ordenació del Territori, filial de l’IEC, es presentarà el 5 de juliol, a les set del vespre, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut. La presentació serà a càrrec de Margarida Castañer, geògrafa i editora del llibre, i de Ricard Pié, arquitecte. També hi intervindran els autors: Manuel Benbent, Néstor Cabañas, Albert Cortina, Juli Esteban Moisès Jordi, Montserrat Mercadé, Oriol Nel·lo i Joan Vicente.

 

 

Presentació a l’IEC de l’Anuari Polític de Catalunya 2011

El 19 de juliol es presentarà a la set de la tarda, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC l’Anuari Polític de Catalunya 2011, editat per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS). En l’acte intervindran Salvador Giner, president de l’Institut d’Estudis Catalans i catedràtic de Sociologia de la Universitat de Barcelona (UB); Quim Brugué, director de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques i catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Jaume Magre, director de la Fundació Carles Pi i Sunyer i professor de ciència política de la UB, i Joan Marcet, director de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) i professor de dret constitucional de la UAB.
 

Escut IEC

Consulteu totes les activitats del mes


Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa