dissabte 27 / juliol / 2019

El Club de la Lliris

Lectura del llibre El paradís a les fosques, de Vicent Usó.

Per a Maties Passera la vida consisteix a escalar posicions. N’està convençut, l’èxit implica aconseguir a qualsevol preu totes les metes plantejades, establint una cursa sense final per a pujar cada vegada més i més amunt. De manera que si en alguna ocasió els principis ètics s’interposen en el seu camí, no dubta mai a renegar-ne. És per això que el seu afany de menysprear els detalls quotidians i el valor de les coses intangibles posarà contra les cordes la relació amb la seva esposa i, fins i tot, amb la seva mare. Aquest serà el detonant que farà emergir el passat fosc de la família. Els secrets que han modelat la seva vida es materialitzaran sobtadament i ningú no en podrà controlar els efectes devastadors.

El paradís a les fosques, Premi Enric Valor de Novel·la, és la història d’una família en què els silencis han pesat massa i durant massa temps, però també una crida a reflexionar sobre l’èxit i el preu que estem disposats a pagar per a aconseguir-lo.

 

Lloc: Libros 28. Carrer Villafranqueza, s/n ( Sant Vicent del Raspeig)

Hora19.30 h

Organització: Delegació de l’IEC a Alacant


 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Educación, Cultura y Deporte        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència