dimecres

19

maig


18 h

 

Sala Prat de la Riba de l’IEC

18 h

El XXXIII Debat de Química s’adreça al professorat de química i de l’àmbit STEM (science, technology, engineering and mathematics) de l’ensenyament secundari i universitari. En aquesta ocasió, el ponent convidat a l’acte ens oferirà una xerrada, a través de mems científics, en què ens parlarà de com la tecnologia manipula àtoms i molècules i ens descobrirà els secrets i les implicacions en el món de la química. 

La intervenció ens ajudarà a donar resposta a preguntes com: quines són les contribucions de la nanociència i la nanotecnologia per a afrontar els reptes en un món global? De quina manera els professionals de la química contribueixen al desenvolupament d’aquests àmbits interdisciplinaris? Sens dubte, els joves tindran un paper important en el futur en els avenços en aquests camps. 

Durant l’acte es lliuraran els guardons de la quinzena edició de la convocatòria dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins l’Àmbit de la Química. 

Cal que comuniqueu la voluntat d’assistir-hi per correu electrònic a scq@iec.cat abans del dia 15 de maig de 2021. Rebreu un correu de resposta en què es confirmarà que teniu el seient reservat.

Programa.

Organitza: 


Agenda

dimecres

8

setembre
 

9 h

dijous

16

setembre
 

divendres

12

novembre
 

17 h