dilluns

19

setembre


19 h.

 

 En línia

YouTube

Plataforma Zoom

19 h.

El president de la Secció de Ciències Biològiques de l’Institut d’Estudis Catalans, Pere Puigdomènech i Rosell, té l’honor de convidar-vos a la sessió de presentació d’Ana Rivière-Cinnamond com a membre corresponent de la Secció.

Aquesta presentació, amb el discurs Sistemes de vigilància per a l'alerta primerenca i l'avaluació del risc epidèmic: lliçons apreses de la pandèmia de la COVID-19, oferirà una visió general de com la vigilància basada en indicadors (IBS) i la vigilància basada en esdeveniments (EBS) contribueixen a la detecció precoç. També es descriuran algunes de les complexitats que hi ha darrere d'aquests sistemes, especialment pel que fa a la recollida de dades, la qualitat, l'oportunitat i la integritat. Es presentaran, també, exemples d'eines que es van utilitzar per ajudar els països d'Amèrica a simular escenaris i s’exposaran algunes de les lliçons apreses de la pandèmia de la COVID-19.

Ana Rivière-Cinnamond és llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en indústria alimentària i gestió de qualitat (Agro-Paris-Tech) i política sanitària internacional (London School of Economics). En la seva carrera, desenvolupada en diverses parts del món, ha compaginat recerca i, en gran mesura, gestió sobre aspectes epidemiològics i econòmics relacionats amb la salut. Actualment és assessora regional en gestió de dades epidemiològiques, anàlisi i productes de l’Organització Panamericana de la Salut (oficina regional de les Amèriques de l’Organització Mundial de la Salut) i cap de la Unitat de Gestió de la Informació Sanitària i Avaluació de Riscos a l’Amèrica Llatina i el Carib.

Organitza: 


Agenda

divendres

10

febrer
 

9.30 h

dilluns

13

febrer
 

19 h

dilluns

13

febrer
 

De 17 a 19.45 h

dimecres

15

febrer
 

19 h

dimecres

1

març
 

18.30 h

dijous

15

juny
 

divendres

16

juny
 

dissabte

17

juny