divendres
21 gener 13 h |
Sala Prat de la Riba de l’IEC 13 hPresidirà l’acte Teresa Cabré, presidenta de l’IEC; Joan Gòdia, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La introducció de l’acte serà a càrrec de Jordi Salas-Salvadó, director del CCNIEC. Es lliuraran els premis següents: el Premi CCNIEC a la millor iniciativa en el camp de la millora de l’alimentació de la població; el Premi CCNIEC Marc Viader, a la innovació en productes alimentaris; el Premi CCNIEC Ramon Turró, en reconeixement d’una trajectòria d’excel·lència en el camp de la nutrició, i els premis CCNIEC-Danone i CCNIEC-Fundació Eroski a les millors tesis doctorals. Organitza: |
|