divendres

15

octubre


11 h

 

Aula Magna de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585), Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans i en línia

11 h

Aquesta activitat, ajornada a causa de la pandèmia, és un homenatge a Joaquim Molas, que va ser membre de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). A l’IEC va tenir un paper molt destacat dins la Comissió Tècnica de la Fundació Mercè Rodoreda, a la qual va pertànyer des de la seva creació.

Joaquim Molas fou un renovador indiscutible de la metodologia de la història contemporània de la literatura catalana i difusor d’aquesta literatura —la col·lecció «Les Millors Obres de la Literatura Catalana» (MOLC) n’és un exemple paradigmàtic— i de la literatura forana en català —el cas de la col·lecció «Les Millors Obres de la Literatura Universal» (MOLU).

Al matí, la jornada tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona i, a la tarda, continuarà a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC. També es podrà seguir en línia.

Programa.

Organitza: 


Agenda

dijous

20

gener
 

18 h

divendres

21

gener
 

13 h

dimarts

25

gener
 

18 h

dimarts

25

gener
 

18 h

dijous

27

gener
 

18.30 h

dimecres

2

febrer
 

18.30 h

divendres

6

maig