Torna a l'agenda

Taula rodona sobre alimentació sostenible dins del XVII Congrés de la Societat Espanyola de Nutrició

Organització:

Societat Espanyola de Nutrició

dijous 28 juny 2018
18.30 h

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (Carrer de Casanova, 143, Barcelona)

Joandomènec Ros, president de l’IEC, participarà en aquesta taula rodona sobre sostenibilitat alimentària, juntament amb Lluís Serra, de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria; Glòria Cugat, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, i Antonio Montoro, de la Universitat de Barcelona.

El congrés, que se celebra del 27 al 29 de juny, s’emmarca sota el lema «Alimentació 5S», ja que inclou els cinc elements clau que dibuixen la complexitat i transversalitat de l’alimentació actual: saludable, segura, sostenible, social i satisfactòria.
En el congrés s’integra també la X Jornada 2018 de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de l’IEC.
Abel Mariné, membre de l’IEC, farà la conferència de clausura del congrés i després se li retrà homenatge.