Torna a l'agenda

Jornada tècnica: «El nou Reglament 1169/2011 d’informació alimentària al consumidor. On som i on anem?»

Organització:

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb la col•laboració de l’Agència Catalana de Consum, de la Generalitat, i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (IEC)

dimecres 29 abril 2015
9.30 hores

sala d’actes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) (carrer d’Ausiàs Marc, 40, de Barcelona)

El reglament, que va començar a aplicar-se el 13 de desembre de 2014, és un gran repte i una gran oportunitat per a les empreses. Les principals novetats que aporta són, entre d’altres, la manera d’indicar el país d’origen, el nom dels olis i els greixos vegetals, la data de congelació, els embolcalls d’embotits, els al·lèrgens i la informació nutricional. En la jornada intervindrà Abel Mariné, president de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, filial de l’IEC.