Advertiment legal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Àrea de servei

 

Norbert Bilbeny exposa, per primer cop, les seves pintures a la Sala Maragall de Barcelona

El filòsof i membre de la Societat Catalana de Filosofia de l'IEC, Norbert Bilbeny, exposa per primer cop una selecció de la seva obra pictòrica a la Sala Maragall de Barcelona, amb el títol de "Geometria de la llum". Segons Bilbeny, "l'experiència pictòrica no dista molt de la filosofia, ja que el pensament són paraules, que són signes, com la pintura". La mostra es podrà visitar fins al 12 de juliol a la Rambla de Catalunya, 116. El filòsof ha comptat amb el suport del pintor Gino Rubert, qui ha qualificat les obres "d'intenses i rellevants".

Dossier de premsa

 

Es busca informació sobre Pompeu Fabra

Joan Solà, Jordi Mir i Josep Murgades estan aplegant informació sobre Pompeu Fabra en el marc del projecte d'edició de les seves obres completes. L'any passat ja va ser publicat el primer volum dels nou que hi ha en principi programats. Per aquest motiu, es busquen referències sobre Fabra, així com dels textos que hauria pogut publicar sota el pseudònim Esteve Arnau i dels quals –tret de cinc– no n'hi ha cap localitzat.

Qualsevol persona que tingui informació, documentació o notícies substantives –i poc o gens conegudes– sobre Fabra i la seva obra, es pot adreçar al departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona (Gran Via, 585, 08007 de Barcelona); trucar al telèfon: 93 403 56 12 (matins); o enviar un missatge a aquestes adreces electròniques: sola@ub.edu, mir.jordi@gmail.com i murgades@ub.edu.

 

Taula rodona sobre 'Els museus del demà', a l'IEC

Linguamón – Casa de les Llengües, l'organisme creat pel govern de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu la promoció de les llengües del món, organitza la taula rodona "Els museus del demà" , el proper 11 de juliol, a les 16 hores, a la sala Prat de la Riba de la seu de l'IEC.

Hi intervindran: Jack Lohman, director del Museu del London Group; Jack Louw, director del Museu de la Llengua Afrikaans de Paarls (República de Sud-àfrica); Jakob Messerli, director del Museu de la Comunicació de Berna; Mikko Myllkosli, director del Museu Heureka de Vantaa (Finlàndia), i Jorge Wagensberg, director de l'Àrea de Ciència i Medi Ambient de la Fundació "la Caixa". L'acte serà moderat per Imma Tubella, rectora de la Universitat Oberta de Catalunya.

És necessari confirmar l'assistència al telèfon 93 318 26 50 (Carlos o Aina)

Invitació:

Descomptes especials del Teatre Lliure per als membres, socis i personal de l'IEC

El Teatre Lliure, que està preparant la temporada del seu 30è aniversari, comunica als membres, socis i personal de l'IEC que per a la temporada 2006-2007, podran gaudir de descomptes fixos i exclusius.

De dimarts a dijous, el preu serà de 15 euros, enlloc dels 17 de venda a taquilla.
De divendres a diumenge, el preu serà de 20 euros, enlloc de 23.

El Lliure també informa que acaba de posar a la venda les entrades per als dos primers espectacles:

Otelo, de William Shakespeare. Dirigit per Carlota Subirós i amb Pere Arquillué com a protagonista. A partir del 14 de setembre.

Un matrimoni de Boston, de David Mamet. Dirigit per Josep Maria Mestres. A partir del 15 de setembre.

.

 

Convocatòries

 

L'Institut d'Estudis Catalans convoca tres beques per a col·laborar en les tasques del projecte de la Secció Filològica que porta per títol "Llengua i territori a Ponent i l'Alt Pirineu (I). El patrimoni etnicolingüístic al Pirineu i Prepirineu occidentals i al nord de la Franja".

Més informació:

 

L'Institut d'Estudis Catalans convoca dues beques per a col·laborar en el projecte Xarxa CRUSCAT d’Observatoris de la Llengua

Més informació:

 

L’Institut d’Estudis Catalans convoca una plaça de telefonista recepcionista

Més informació:

 

L’Institut d’Estudis Catalans convoca una plaça d'administratiu/iva per a la delegació de Perpinyà.

Més informació:

 

L’Institut d’Estudis Catalans convoca una plaça de tècnic de comunicacions i seguretat.

Més informació: