Advertiment legal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Àrea de servei

Oferta especial del Teatre Lliure per als membres, socis i personal de l'IEC

Els membres, socis o personal de l'IEC que vulguin assistir a la representació de l'obra f.r.a.n.z.p.e.t.e.r al Teatre Lliure, obtindran un descompte especial (a banda del 25% habitual) si hi assisteixen en grup. El preu de les entrades serà de 10 euros (enlloc dels 18 euros que costa l'entrada normal).

L'obra es representa del 30 de març al 2 d'abril, i els horaris són: De dijous a dissabte a les 21.30h i diumenge a les 18.30h

 

La Llibreria Serret posa en marxa el Fòrum literari de les Terres de l'Ebre

La Llibreria Serret del Matarranya ja ha posat en marxa el Fòrum literari de les Terres de l'Ebre. Si voleu entrar a formar part d'aquest nou espai de discussió literària, ho podeu fer prement aquest enllaç.

 

 

El TERMCAT ja disposa del domini .cat

El Centre de Terminologia TERMCAT, consorci integrat entre d’altres per l’Institut d’Estudis Catalans, ja disposa del domini .cat, el domini per a la comunitat lingüística i cultural catalana a Internet. A partir d'ara el web del Centre ja és visible des de l'adreça http://www.termcat.cat .
 
Aquest canvi s'ha fet simultàniament a totes les pàgines web i, en un primer moment, no afectarà la recepció dels correus enviats a les adreces amb .net. En les pròximes setmanes, el TERMCAT també canviarà el domini de totes les seves adreces de correu electrònic.
 
El domini .cat és el primer que representa a nivell global un grup lingüístic i cultural, un fet excepcional en què la cultura catalana és capdavantera.

 

 

La Comissió Europea posa en marxa un fòrum en català

La Comissaria de Relacions Institucionals de la Comissió Europea, dirigida per Margot Wallström, ha posat en funcionament el Fòrum de debat europeu, una eina oficial que ha de servir perquè els ciutadans puguin expressar la seva opinió sobre el futur i el present de la Unió. Per primera vegada, també es pot fer en català.

El fòrum gira sobre tres grans eixos: el desenvolupament econòmic i social a Europa; els sentiments per Europa i les tasques de la Unió, i les fronteres d'Europa i el paper de la UE al món.

 

 

Proves d'accés per a l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans

Es convoca als joves intèrprets de Catalunya, País Valencià, Andorra, Catalunya Nord i Franja de Ponent, que estiguin interessats en ser membres de l'OJIPC, a presentar-se a les proves d'accés que es realitzaran segons el següent calendari

 

 

Convocatòries

 

L’Institut d’Estudis Catalans convoca una plaça de tècnic de comunicacions i seguretat.

Més informació:

 

L'Institut d'Estudis Catalans una plaça de Cap del Servei Editorial.

Més informació:

 

L'Institut d'Estudis Catalans dues places d'analista informàtic/a

Més informació: