Advertiment legal 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Àrea de servei

L'Exposició 'Serra d'Or 1959-2005. Una visió de la societat catalana' inicia la seva itinerància a la ciutat de Vic

 

L'exposició Serra d'Or 1959-2005. Una visió de la societat catalana vol recórrer el país per apropar-se a tothom. La mostra, que va estar instal·lada a la seu de l'IEC fins el passat 10 de febrer, ha iniciat la seva itinerància a Vic, on es podrà contemplar, fins el 9 d'abril, a l'Albergueria, Centre de Difusió Cultural del Bisbat de Vic (carrer de l'Albergueria, 1, de Vic). L'horari de visita serà de dimarts a divendres de 16 a 19 hores, dissabtes d'11 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i diumenges i festius d'11 a 14 hores.

La mostra proposa un viatge pels darrers 50 anys de la vida col·lectiva i cultural del país, a través d'un extens recull de fotografies del fons gràfic de la revista, editada per Publicacions de l'Abadia de Montserrat i dirigida per Josep Massot, membre de l'IEC.

 

 

 

Serretllibres.com, obrirà un forum sobre llibres i autors ebrencs

Octavi Serret, llibreter de Vall-de-roures i gran coneixedor del moviment literàri de les Terres de l'Ebre ha encapçalat una de les iniciatives participatives i de difusió a Internet més importants dels darrers temps a les terres de l'Ebre, el Fòrum literari de llibres ebrencs. Serret s'ha encarregat de buscar molts col·laboradors que coneguin el món del llibre ebrenc per crear un gran espai de conversa, opinió i intercanvi d'idees en el que s'hauria de convertir aquest col·lectiu. Fins al 23 d'abril, data d'inici del fòrum, hi ha temps per inscriure's per poder participar-hi.

Pàgina de la llibreria Serret

Pàgina del portal Llibres Ebrencs

 

Proves d'accés per a l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans

Es convoca als joves intèrprets de Catalunya, País Valencià, Andorra, Catalunya Nord, Franja de Ponent i les Illes Balears, que estiguin interessats en ser membres de l'OJIPC, a presentar-se a les proves d'accés que es realitzaran segons el següent calendari

 

 

Convocatòries

 

L'Institut d'Estudis Catalans convoca una plaça d'Administratiu/va per a la Secretaria de les Seccions.

Més informació:

 

L'Institut d'Estudis Catalans convoca dues beques per a col·laborar en les tasques del projecte de la Secció de Ciències Biològiques que porta per títol "Cartografia de la distribució de les plantes vasculars als Països Catalans"

Més informació: