Inici Contacte Subscripció Data: 02/02/2005 Butlletí núm. 36

Recomaneu el Butlletí


Crònica corporativa
 

 

Reunió de la Comissió de Publicacions de l'IEC
Dimarts passat ve tenir lloc a l'Institut d'Estudis Catalans la reunió de la Comissió de Publicacions de l'IEC. En aquesta trobada es va procedir a l'aprovació de l’acta de la sessió anterior del 3 de juny de 2004.

Posteriorment es va donar a conèixer l'informe del president de la Comissió, Salvador Alegret, sobre el pressupost per a publicacions i les noves col·leccions que estan en fase de preparació.

Un altre punt important va ser el seguiment del Portal de revistes en línia, el seu estat actual i la relació de millores que cal fer. Altres temes tractats durant la reunió va ser la proposta de publicacions digitals, els romanents del pressupost de publicacions i els logotips de les Societats filials.


La UAI convoca l'IEC a la 79a Assemblea general
La Unió Acadèmica Internacional ha convocat l'IEC a la 79a Assemblea general que aquest any tindrà lloc a Ankara (Turquia). La darrera reunió es va celebrar a l'Institut d'Estudis Catalans l'any passat.


Nomenades totes les ponències dels premis de l'IEC
L'Institut d'Estudis Catalans ja ha nomenat totes les ponències dels premis de l'IEC; el proper dia 15 de març és la data límit per a presentar la proposta de guanyadors.L'Associació Catalana de Sociologia presenta l'ONG Sociòlegs sense Fronteres
El passat dijous es va celebrar al Centre d'Estudis i de Recursos Culturals (CERC) un sopar-debat sobre Solidaritat i Sociologia on es va presentar l'ONG "Sociòlegs sense Fronteres".

A l'acte, organitzat per l'Associació Catalana de Sociologia, van actuar com a ponents Alberto Moncada, president de Sociólogos y Politólogos sin Fronteras, i M. Assumpció Vilà, presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector de Catalunya. L'acte va ser presidit per David Minoves, director de l'Agència Catalana de Cooperació al desenvolupament.