Agenda
 

dimecres
17  juliol  2019

Concert «Homenatge a Pau Casals», dins del cicle Música al claustre

Tercer concert al Pati de la Casa de Convalescència del cicle de concerts Música al claustre, dedicat enguany a l’activitat musical del Renaixement al Barroc, amb el concert «Homenatge a Pau Casals», amb Oscar Alabau i Ricard Rovirosa.

El cicle d’aquest any ens convida a escoltar les obres d’alguns compositors catalans que des del Renaixement fins al Barroc van mantenir la qualitat de les seves composicions en l’àmbit internacional i que encara avui ens emocionen amb la seva transtemporalitat, que ens facilita un accés actualitzat a nous mons poètics i sonors. Amb l’organització dels concerts, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) vol reconèixer i gaudir de la riquesa cultural i artística musical catalana, en un projecte que reforça i convida a compartir la identitat musical amb la d’altres comunitats.

El cicle de concerts Música al claustre acull l’activitat musical a l’espai barroc i acústicament privilegiat de la Casa de Convalescència, seu de l’IEC. 

La iniciativa d’aquest cicle va sorgir fa uns quants anys, amb el desig de recuperar la tradició musical que acompanyava les activitats de les antigues acadèmies de Barcelona. La voluntat actual és mantenir-ne la producció i convertir-la en una activitat artística de l’Institut.

Lloc: Pati de la Casa de Convalescència de l’Institut d’Estudis Catalans

Hora:20.30 h 

Organització: Institut d’Estudis Catalans