Agenda
 

divendres
17  novembre  2017

XV Jornada sobre la Història de la Ciència i l’Ensenyament Antoni Quintana i Marí

Després de la sessió inaugural es presentaran les comunicacions amb els debats corresponents. Durant el desenvolupament de la Jornada també es lliurarà el XVI Premi Antoni Quintana i Marí, per a treballs de recerca d’estudiants d’ensenyament obligatori i postobligatori. 

La conferència convidada d’aquesta jornada serà a càrrec de Carmen Magallón Portolés, investigadora de la Fundación Seminario de Investigación para la Paz (SIP) de Saragossa, i durà per títol «¿Cómo pueden los estudios sobre ciencia y género enriquecer el currículo y la innovación educativa?».
 
La jornada s'allargarà fins l'endemà, dissabte 18 de novembre.
 
Cal que us hi inscriviu mitjançant el formulari JHCIE 2017 abans del 13 de novembre. La inscripció inclou el dret al llibre de resums de comunicacions, a l’assistència i a les actes corresponents. La quota general serà de 22 € i la reduïda (per als socis de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica i altres filials de l’IEC), d’11 €.
 
Per a més informació, envieu un correu electrònic a l’adreça schct@iec.cat o consulteu el web de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (http://blogs.iec.cat/schct).
 

Lloc: Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC

Hora:15.15 h 

Organització: Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica