Agenda
 

divendres
17  novembre  2017

Viquimarató de Biologia Barcelona 2017

Tothom que estigui interessat a ampliar els articles de la Viquipèdia amb diferents aspectes relacionats amb les ciències biològiques és convocat a participar en la Viquimarató de Biologia Barcelona 2017, que té per finalitat contribuir a obrir la institució i els fons de la Viquipèdia a la comunitat de voluntaris del coneixement, fer avançar la presència de la llengua catalana a la Xarxa i oferir noves plataformes de difusió de la ciència als investigadors i divulgadors del país. La Viquipèdia és, actualment, l’obra de referència més gran i popular a Internet. La manté, en format d’enciclopèdia lliure, la Fundació Wikimedia, una organització sense ànim de lucre, i conté milions d’articles escrits col·laborativament per usuaris d’arreu del món. La versió catalana va ser la segona de posar-se en marxa, el 16 de març de 2001, després de l’anglesa, que va néixer el gener de 2001.

Per a assegurar el nombre mínim de participants, és necessària la inscripció prèvia de manera gratuïta, i per a confirmar la vostra participació només cal que envieu un missatge a l’adreça scb@iec.cat.
 

Lloc: Sala Puig i Cadafalch de l’IEC

Hora:11 h 

Organització: Seccions de Biologia Computacional i Bioinformàtica, Biologia Molecular, Genòmica i Proteòmica, i Microbiologia de la Societat Catalana de Biologia, amb la col·laboració d’Amical Wikimedia