07/10/2009

L’IEC participa a la Fira Internacional del Llibre de Madrid amb més de cent publicacions


Des d'avui i fins el proper divendres 9 d'octubre, l'Insitut comparteix estand amb la Reial Acadèmia de la Llengua Basca, el Consello da Cultura Galega i la plataforma Textos Medievals Catalans

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) participa a la Fira Internacional del Llibre de Madrid, Liber 2009, que se celebra del 7 al d'octubre . Des d'avui, els visitants podran consultar més d’un centenar de publicacions de l’IEC. Les publicacions ―entre les quals s’inclouen les darreres novetats, llibres sobre filologia i diferents programes de recerca― s’exposen en un estand compartit amb l’Euskaltzaindia (Reial Acadèmia de la Llengua Basca), el Consello da Cultura Galega i la plataforma Textos Medievals Catalans. El president de l’Institut, Salvador Giner, visitarà la fira dijous, 8 d’octubre, al matí.

La Liber se celebra cada dos anys i és una de les trobades internacionals més importants de la indústria editorial. En aquesta vint-i-setena edició, la fira aplegarà prop de cinc-centes empreses procedents de dotze països diferents i es preveu que la visitaran prop de dotze mil professionals d’arreu del món.
 


 

123456...268