30/03/2022

La Nit de la Geografia 2022 se centra en la guerra a Ucraïna


La Nit de la Geografia és un esdeveniment que s’organitza a tot Europa i enguany arriba a la seva quarta edició

L’acte solidari tindrà lloc divendres 1 d’abril a l’IEC

Divendres 1 d’abril a les 19 h tindrà lloc a la Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC la Nit de la Geografia, que en la seva quarta edició estarà dedicada a La geopolítica de l’Europa de l’Est: la guerra a Ucraïna. L’acte solidari, que s’endinsarà en aquesta regió de l’Europa de l’Est posant la mirada en el paper que fan cadascun dels estats i actors internacionals, però aprofundint en el context històric que ens ha portat a la situació actual, servirà per a recaptar fons d’ajuda per l’emergència humanitària a Ucraïna.

L’acte serà moderat per Roger Solé, geògraf i periodista, i hi seran presents Albert Orta, doctorand en geografia política i urbana; Josep Puigsech, professor d’història contemporània de la UAB; Abel Riu, especialista en geopolítica i en l’espai postsoviètic al Catalonia Global Institute, i Carme Colomina, periodista i investigadora al CIDOB.

La Nit de la Geografia està organitzada pel Col·legi de Geògrafs, l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya i la Societat Catalana de la Geografia.

Més informació aquí. 


 

1...256257258259260...263