12/01/2022

Santiago Montero i Carles Viader, guardonats amb el I Premi Miquel Biada i Bunyol de la Societat Catalana d’Economia, filial de l’IEC


Dijous, 13 de gener, a les 18 h, tindrà lloc a la Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC i via telemàtica l’acte de lliurament del I Premi Miquel Badia i Bunyol sobre infraestructures, atorgat en aquesta primera edició a Santiago Montero Homs i Carles Viader Soler. Ambdós són els autors de l’obra Ideas para la transición ferroviaria en Catalunya. Movilidad, urbanismo y vivienda. El premi serà lliurat pel delegat de l’IEC a la Societat Catalana d’Economia, Andreu Mas-Colell.

En la seva intervenció, els premiats abordaran dos temes de la màxima actualitat: Santiago Montero parlarà sobre «El canvi d’ample de via utilitzant fons europeus Next Generation» i Carles Viader, sobre «Els criteris bàsics per a la transició ferroviària».

Si voleu assistir a l’acte heu d’enviar un correu electrònic a sce@iec.cat que indiqui si voleu assistir-hi presencialment o mitjançant la plataforma Zoom.

El Premi Miquel Biada i Bunyol va ser instituït el 2019 i s’ofereix a la millor obra, treball, tesi doctoral o estudi sobre infraestructures, des de les perspectives econòmica, històrica, financera o social, inèdit o publicat l’any 2018, 2019 o 2020. 


 

1...250251252253254...262