14/07/2021

La Societat Catalana de Química atorga els premis de recerca, educació i divulgació 2021


El mes d’abril passat, la Societat Catalana de Química, filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), va obrir la convocatòria de cinc nous premis en els àmbits de la recerca, l’educació i la divulgació, dels quals ja se saben els guanyadors.

Pel que fa a l’àmbit de la recerca, el guanyador del Premi de la Societat Catalana de Química a l’Excel·lència Científica ha estat Jaume Veciana Miró. Se li ha atorgat el guardó en reconeixement de la seva trajectòria científica en l’àrea de la química. El Premi de la Societat Catalana de Química al Talent Científic emergent ha estat per a Clàudia Climent Biescas i Aleix Comas Vives, en reconeixement de la seva trajectòria científica i la seva capacitat de lideratge emergent en l’àrea de la química.

En l’àmbit de l’educació, el Premi de la Societat Catalana de Química a l’Excel·lència Educativa ha estat per a Maria Luisa Salgado Vallvey, en reconeixement de la seva trajectòria docent en química en l’àmbit universitari. D’altra banda, el jurat va acordar declarar desert el Premi de la Societat Catalana de Química a la Innovació Educativa 2021.

Pel que fa a l’àmbit de la divulgació, el Premi de la Societat Catalana de Química a l’Activitat Divulgadora ha estat per a Claudi Mans Teixidó, en reconeixement de les tasques de divulgació de la química dutes a terme en qualsevol àmbit amb l’objectiu de millorar la formació de la cultura química de la ciutadania.

El lliurament dels premis es farà aquesta tardor.


 

1...241242243244245...271