13/11/2009

El programa Solidaris, de Catalunya Ràdio, s’emetrà aquest dissabte en directe des de l’Institut d’Estudis Catalans


Dissabte, 14 de novembre, a la una del migdia, el programa de Catalunya Ràdio Solidaris s’emetrà en directe des de la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans. El programa, presentat per la periodista Rita Marzoa, estarà dedicat a parlar sobre el paper que tenen la llengua, la comunicació i les noves tecnologies en la gestió de la diversitat. L’emissió del programa Solidaris serà oberta al públic. Es podrà seguir en directe a través del web de l’IEC, on es trobarà enregsitrat.

Hi participaran Rafael Jorba, periodista i membre del Consell de l’Audiovisual de Catalunya; Mohamed Hilal Bent Ali, membre de la Junta Directiva de Som.cat; Artemi Nolla, d’AN Grup Restaurants; Montse Solé, adjunta al secretari per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya; Rosa M. Calafat, de la Càtedra Unesco de Llengües i Educació de l’IEC, i Joan A. Argenter, director de la Càtedra Unesco de Llengües i Educació de l’IEC.

El programa s’emetrà des de la Casa de Convalescència, seu de l’Institut, que a partir de la propera setmana acollirà la jornada «Llengua i Acollida. Responsabilitat social a tres bandes», organitzada per la Càtedra Unesco de Llengües i Educació de l’IEC. Concretament, el 20 de novembre, se celebrarà la primera sessió, amb el títol «Aspectes econòmics de la diversitat: el poliglotisme, la riquesa dels pobres?»


 

‹‹123456...262