Torna a les notícies
El president de l’IEC participa en una taula rodona sobre alimentació sostenible dins del XVII Congrés de la Societat Espanyola de Nutrició
27/06/2018

  Joandomènec Ros, president de l’IEC, participarà en aquesta taula rodona, que se celebrarà el 28 de juny i que versarà sobre sostenibilitat alimentària, juntament amb Lluís Serra, de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria; Glòria Cugat, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, i Antonio Montoro, de la Universitat de Barcelona.  

El congrés, que se celebra del 27 al 29 de juny, s’emmarca sota el lema «Alimentació 5S», ja que inclou els cinc elements clau que dibuixen la complexitat i transversalitat de l’alimentació actual: saludable, segura, sostenible, social i satisfactòria. En el congrés s’integra també la X Jornada 2018 de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filial de la Secció de Ciència i Tecnologia de l’IEC. 

Abel Mariné, membre de l’IEC, farà la conferència de clausura del congrés i després se li retrà homenatge. 

Podeu consultar-ne el programa aquí.