Torna a les notícies
Els experts parlen sobre els mites i les llegendes que envolten l’alimentació
03/04/2018

Les begudes vegetals són una alternativa a la llet de vaca? Com afecta l’ecomoda en l’alimentació? Quines són les noves obsessions alimentàries? Aquestes són algunes de les qüestions que es tractaran en les jornades organitzades pel Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC) per als dies 5 i 26 d’abril. L’objectiu és analitzar temes d’alimentació d’interès social que susciten dubtes sobre la veracitat o la seguretat a fi de resoldre creences errònies de la mà d’experts en la matèria.

Mites i llegendes sobre l’alimentació és el títol d’aquestes sessions científiques, que aplegaran especialistes de diferents àmbits, des de la nutrició fins a la salut o la biologia, que formen part dels grups de recerca del CCNIEC.

El CCNIEC va ser creat l’any 1999 amb l’objectiu de contribuir a l’avenç de la recerca bàsica i aplicada en nutrició i millorar la qualitat de la informació i de la formació nutricional de la societat. És format per tots els grups de recerca reconeguts dedicats a l’alimentació, la nutrició i el metabolisme dels Països Catalans.