Agenda

dimecres  20 juny 2018
19 h
Acte inaugural de la delegació de l'Alguer de l'Institut d'Estudis Catalans

dimecres  20 juny 2018
9 h
Taller sobre ciència oberta

dijous  21 juny 2018
17 h
Trobada de l’SCQ i la indústria química

dilluns  25 juny 2018
9 h
XVIII Jornada de Biologia Evolutiva

dimarts  26 juny 2018
18 h
Conferència: «Implicacions ètiques, econòmiques i socials de la robòtica»

dimarts  26 juny 2018
18 h
Presentació del llibre La sostenibilitat de la pesca a Catalunya. Perspectiva des de la ciència

dimarts  26 juny 2018
19 h
Conferència: «Hacerse adulto en España: la integración de las segundas generaciones»

dimarts  26 juny 2018
9.15 h
14th Annual LC-MS/MS workshop on environmental applications and food safety

dimarts  26 juny 2018
9.30 h
XVII Congrés de la Societat Espanyola de Nutrició

dimecres  27 juny 2018
17 h
Seminari: «United States: Bifurcated Immigration and the End of Compassion»


:: Més activitats ::
 
02/03/2018
La Societat Catalana de Comunicació, filial de l’IEC, organitza la IX Jornada de Recerca

La IX Jornada de Recerca de la Societat Catalana de Comunicació, que va tenir lloc el dia 1 de març a l’IEC, va incloure la presentació d’una selecció de projectes de recerca en comunicació que han conclòs el darrer any.

La jornada es va iniciar amb la benvinguda a la IX Jornada de Recerca, a càrrec de Jordi Berrio Serrano, president de la Societat Catalana de Comunicació (SCC) i les presentacions es van organitzar en dues sessions. En la primera, moderada pel membre de la junta de l’SCC Pere Masip, es van donar a conèixer els resultats del projecte de recerca de la Universitat de Girona «Presencias y representaciones de la mujer en el cine de los orígenes», que serà a càrrec d’Àngel Quintana, així com els del projecte «El turista en la web: hábitos informacionales y selección de destino turístico», que van presentar Josep Fernández de Cavia i Rafael Pedraza, de la Universitat Pompeu Fabra. El segon bloc de presentacions va ser moderat per Sandra Sureda, del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). Ernest Abadal, de la Universitat de Barcelona, va donar a conèixer els resultats del projecte de recerca «El acceso abierto a la ciencia en España: evaluación de su impacto en el sistema de comunicación científica». Jordi Sánchez, de la Universitat Oberta de Catalunya, farà el mateix pel que fa al projecte «Cultura lúdica, competencia digital y aprendizajes». Van tancar l’exposició de projectes Matilde Delgado i Núria García, de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la recerca «Redes sociales y televisión generalista en Europa (EU-5): usos en pantalla y actividad en red de las audiencias».

 

XXIX Premis del CAC 

Dins la IX Jornada de Recerca es va celebrar l’acte de lliurament dels XXIX Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual, que concedeix el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). La presentació de l’acte va ser a càrrec de Roger Loppacher, president del CAC, i la lectura del veredicte la va fer el vicepresident, Salvador Alsius.

El primer premi va ser concedit a Marta Narberhaus Martínez pel treball «Children’s news. Topics, information quality and audience reception around Newsround, Logo and InfoK», i el segon, al treball d’Aida Martori Mountsant, que porta per títol «Televisió pública de proximitat a Catalunya. La relació amb TV3 i els intercanvis de contingut informatiu». 

La jornada va cloure amb la intervenció de la presidenta de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, Maria Corominas Piulats.

 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

Novetats editorials

Amics de l'Art Romànic

LAMBARD. Estudis d'art medieval

 

Jordi Gibert Rebull

La fi del món antic i els inicis de l’edat mitjana a la Catalunya Central

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència