Agenda

dimecres  26 setembre 2018
10.30 h
Metnet, Jornada sobre mecanismes moleculars en obesitat i diabetis

dimecres  26 setembre 2018
19 h
Homenatge a Josep Fontana i Làzaro (1931-2018)

dimecres  26 setembre 2018
19 h
Conferència inaugural del curs 2018-2019 de la Societat Catalana de Física

dijous  27 setembre 2018
18 h
Discurs d’ingrés de Josep Maria Nolla

divendres  28 setembre 2018
11.15 i 9 h
Ple itinerant de la Secció de Filosofia i Ciències Socials 

divendres  28 setembre 2018
16 h
Dia Internacional de les Persones Sordes de Catalunya 2018

dissabte  29 setembre 2018
12.30 h
Dia Internacional de la Traducció a Barcelona

dimarts  2 octubre 2018
18.30 h
Presentació del llibre Demografía y posverdad. Estereotipos, distorsiones y falsedades sobre la evolución de la población

dimecres  3 octubre 2018
16 h
Inici del Curs de correcció de textos administratius i jurídics

dimecres  3 octubre 2018
18.30 h
Conferència inaugural del curs 2018-2019: Ciutadania i drets en una nova era. Barcelona, metròpolis, Catalunya


:: Més activitats ::
 
02/03/2018
La Societat Catalana de Comunicació, filial de l’IEC, organitza la IX Jornada de Recerca

La IX Jornada de Recerca de la Societat Catalana de Comunicació, que va tenir lloc el dia 1 de març a l’IEC, va incloure la presentació d’una selecció de projectes de recerca en comunicació que han conclòs el darrer any.

La jornada es va iniciar amb la benvinguda a la IX Jornada de Recerca, a càrrec de Jordi Berrio Serrano, president de la Societat Catalana de Comunicació (SCC) i les presentacions es van organitzar en dues sessions. En la primera, moderada pel membre de la junta de l’SCC Pere Masip, es van donar a conèixer els resultats del projecte de recerca de la Universitat de Girona «Presencias y representaciones de la mujer en el cine de los orígenes», que serà a càrrec d’Àngel Quintana, així com els del projecte «El turista en la web: hábitos informacionales y selección de destino turístico», que van presentar Josep Fernández de Cavia i Rafael Pedraza, de la Universitat Pompeu Fabra. El segon bloc de presentacions va ser moderat per Sandra Sureda, del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). Ernest Abadal, de la Universitat de Barcelona, va donar a conèixer els resultats del projecte de recerca «El acceso abierto a la ciencia en España: evaluación de su impacto en el sistema de comunicación científica». Jordi Sánchez, de la Universitat Oberta de Catalunya, farà el mateix pel que fa al projecte «Cultura lúdica, competencia digital y aprendizajes». Van tancar l’exposició de projectes Matilde Delgado i Núria García, de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la recerca «Redes sociales y televisión generalista en Europa (EU-5): usos en pantalla y actividad en red de las audiencias».

 

XXIX Premis del CAC 

Dins la IX Jornada de Recerca es va celebrar l’acte de lliurament dels XXIX Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual, que concedeix el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC). La presentació de l’acte va ser a càrrec de Roger Loppacher, president del CAC, i la lectura del veredicte la va fer el vicepresident, Salvador Alsius.

El primer premi va ser concedit a Marta Narberhaus Martínez pel treball «Children’s news. Topics, information quality and audience reception around Newsround, Logo and InfoK», i el segon, al treball d’Aida Martori Mountsant, que porta per títol «Televisió pública de proximitat a Catalunya. La relació amb TV3 i els intercanvis de contingut informatiu». 

La jornada va cloure amb la intervenció de la presidenta de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC, Maria Corominas Piulats.

 

Facebook mail

:: Tornar a la pàgina principal ::

 

 

Novetats editorials

Catalan Historical Review, núm. 11

 

Hilari Raguer

Escrits dispersos d’història

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. informacio@iec.cat - Informació legal


Amb el suport de

Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

i la col·laboració de

Ministerio de Educación, Cultura y Deporte        Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Inici

Institució

Recerca

 

Llengua

 

Publicacions

Arxiu

Serveis

Serveis lingüístics

Transparència