Número 181
novembre 2013
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Tauler

La seu de l’IEC es pot visitar virtualment gràcies a la tecnologia desenvolupada per Google Street View

La Casa de Convalescència, seu de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), es pot visitar virtualment gràcies a la tecnologia desenvolupada per Google Street View. Només cal un ordinador connectat a Internet perquè una persona, des que qualsevol punt del món, pugui passejar virtualment pels espais públics de la seu de l’IEC. Així, es poden admirar el claustre, les rajoles que guarneixen els passadissos de l’Institut, i les diverses sales: la Pi i Sunyer, la Nicolau d’Olwer, la Pere i Joan Coromines, la Puig i Cadafalch i, finalment, la Sala Prat de la Riba, que és la principal. D’aquesta última sala, situada al primer pis, destaca la capella barroca ―una de les poques mostres de pintures murals del barroc que es conserven a Catalunya―, normalment tancada al públic. Les fotografies a partir de les quals s’ha creat la visita virtual són obra de la fotògrafa Heidy Elainne. La visita virtual es pot fer clicant en aquest enllaç.

 

El 2 de desembre, a la una del migdia, finalitza el termini per a presentar les candidatures als Premis Sant Jordi 2014 de l’IEC

L’objectiu dels Premis, les bases dels quals es poden consultar en el LXXXIII Cartell de premis i de borses d’estudi, és promoure l’alta investigació científica, principalment la de tots els elements de la cultura catalana. Les categories dels premis són tres: els premis generals, que distingeixen obres i investigadors en tots els àmbits de la ciència i de la cultura catalanes; els premis per a estudiants, per a estimular la redacció de treballs d’iniciació a la recerca, i les borses d’estudis i els ajuts, amb la finalitat de promoure la realització de treballs de recerca en diferents àmbits científics.

 

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa