Número 167
agost-setembre 2012
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Tauler

Premis de les seccions de l’IEC corresponents al LXXXII Cartell de premis i de borses d’estudi

La convocatòria d’enguany inclou deu premis, dos per a cada secció de l’IEC, de quatre mil dos-cents euros cadascun. Les obres han de ser inèdites i redactades en català. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 3 de desembre de 2012, a les 13 hores.

 

 

 

 

Els premis que es convoquen són els següents:

— Premi IEC d’Història Contemporània Jaume Vicens i Vives, ofert a la millor tesi doctoral o al millor treball d’investigació sobre història política, social, econòmica i cultural ―o sobre historiografia― de les terres de llengua catalana en els segles XIX i XX.

— Premi IEC d’Història de les Arts Josep Pijoan, ofert a la millor tesi doctoral o al millor treball d’investigació sobre història de les arts (incloent-hi la musicologia).

— Premi IEC de Bioquímica o Ciències Fisiològiques August Pi i Sunyer, ofert a la millor tesi doctoral o al millor treball d’investigació sobre bioquímica o ciències fisiològiques.

— Premi IEC d’Endocrinologia Experimental Leandre Cervera, ofert a la millor tesi doctoral o al millor treball d’investigació sobre endocrinologia experimental.

— Premi IEC de Geologia Josep R. Bataller, ofert a la millor tesi doctoral o al millor treball d’investigació sobre geologia.

— Premi IEC de Matemàtiques Josep Teixidor, ofert a la millor tesi doctoral d’investigació sobre matemàtiques.

— Premi IEC de Filologia Lluís Nicolau d’Olwer, ofert a la millor tesi doctoral o al millor treball d’investigació sobre filologia.

— Premi IEC de Teoria Literària Josep Carner, ofert a la millor tesi doctoral o al millor treball d’investigació sobre teoria literària.

— Premi IEC d’Economia Josep A. Vandellòs, ofert al millor treball d’investigació o d’assaig sobre economia.

— Premi IEC de Filosofia Joaquim Carreras i Artau, ofert al millor treball d’investigació o d’assaig sobre filosofia.
 

 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa