Número 166
juliol 2012
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Tauler

L’IEC convoca el Premi Prat de la Riba, el Premi Medi Ambient i el Premi Internacional Catalònia del 2013

El Premi Prat de la Riba de l’IEC s’ofereix, enguany, a una obra d’un investigador de les terres de llengua catalana dedicada a arqueologia, història, història literària o història de les arts i publicada durant els darrers cinc anys (del 2008 al 2012, inclusivament).

El Premi de Medi Ambient de l’IEC s’ofereix, en aquesta convocatòria, a un investigador o una institució de les terres de llengua catalana en reconeixement a la trajectòria d’estudi, investigació i difusió del coneixement en alguna de les disciplines de les ciències ambientals relacionades amb els aspectes socioeconòmics del medi ambient, planificació i ordenació del territori i educació ambiental.

El Premi Internacional Catalònia de l’IEC s’ofereix a un investigador estranger estudiós de les terres de llengua catalana o de qualsevol aspecte de llur cultura.

Els tres premis formen part del LXXXII Cartell de premis i de borses d’estudi. Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2013 de l’Institut d’Estudis Catalans i són dotats de sis mil euros cadascun. El termini d’admissió de les candidatures finalitza el 3 de desembre de 2012.

Les bases íntegres dels premis es poden consultar al web de l’IEC

 


 

Piula aquesta notícia Facebook mail


 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa