Número 165
juny 2012
ISSN 2013-4630
Alta/baixa butlletí  Seguiu l'IEC a Twitter  facebook

Tauler

L’exposició Montphoto, a l’IEC

Fins al 21 de juny es pot visitar al claustre de l’IEC l’exposició de fotos de muntanya i natura de la darrera edició del concurs internacional Montphoto. L’exposició consta de vuitanta fotografies, separades en vuit espais temàtics: món animal, món vegetal, paisatge, món subaquàtic, macro, inspiració natural, denúncia ecològica i espais naturals de Girona. Cada imatge s’acompanya d’una descripció i de la localització. L’exposició és fruit de la col·laboració de Montphoto amb la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, grup de treball de la Institució Catalana d’Història Natural, filial de l’IEC.  La inauguració oficial de l’exposició va ser el dia 30 de maig, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC, on es va projectar un audiovisual amb les imatges del concurs titulat «Per què serveix un concurs?»

 

El Centre UNESCO de Catalunya presenta TALIA 2012

TALIA 2012 és la segona edició d’un programa formatiu del Centre UNESCO de Catalunya que vol donar resposta a la necessitat d’una formació que exigeix una capacitació, reorientació i especialització professionals, basada en la reflexió crítica i en un pensament pràctic que ajudi a la construcció de la convivència, la cohesió social i el desenvolupament sostenible.

El programa TALIA 2012 respon a la necessitat d’una formació especialitzada en els àmbits de la diversitat cultural, lingüística, religiosa, del patrimoni i de la sostenibilitat que aporti un valor afegit a la vida professional, personal i social en pro de la construcció d’una societat inclusiva i sostenible. Aquest programa formatiu pretén fer més accessible a tothom una formació especialitzada de qualitat, i és per això que ofereix facilitats a les persones en situació d’atur i especialment als joves aturats.

 

Piula aquesta notícia Facebook mail


 

Butlletins anteriors

Pàgina principal de l'IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47; 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. Fax +34 932 701 180. comunicacio@iec.cat - Informació legal

Subscriure-us o Donar-vos de baixa